Politica de retur

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor (ziua primirii produselor se considera ziua livrarii de catre posta sau curier). (cf. ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta).

Anularea achizitiei online sau returnarea produselor comandate poate fi efectuata, numai in scris , prin trimiterea unui e-mail la adresa office@bebecul.ro, in care vor fi specificate datele clientului si solicitarea returnarii produselor achizitionate din magazinul online www.bebecul.ro

Returnarea produsului (produselor) trebuie facuta in acelasi termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Returnarea produselor se va face prin aceeasi modalitate in care acestea au fost expediate (posta sau curier). Returnarea produselor se va face FARA RAMBURS! (Nu se accepta returnarea produselor in sistem rambursabil!!) Cheltuielile de transport a produselor returnare vor fi suportate exclusiv de catre client, acestea sunt 10 lei, suma ce va fi retinuta de catre noi din suma incasata din comanda.

Starea produselor returnate trebuie sa fie identica cu cea in care acestea au fost expediate si astfel sa nu prezinte urme de purtare, uzura sau degradari de orice natura. De asemenea produsele trebuie returnate in acelasi ambalaj in care au fost expediate, impreuna cu accesoriile sau cadourile care au insotit produsele care se doresc a fi returnate. (daca este cazul).

Returnarea banilor (pretului platit) catre clientul care a returnat produsul (produsele) se va face in termen de maxim 5 zile lucratoare, de la data la care bebecul.ro a primit produsul returnat si acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat, potrivit aliniatului de mai sus. Returnarea banilor se va face prin mandat postal sau prin transfer bancar (in acest caz sunt necesare datele contului in care se doreste returnarea banilor).

Daca indepliniti conditiile de retur si doriti sa returnati sau sa schimbati comanda, va rugam sa completati formularul de aici.