Grijile parintilor

5 lucruri de care parintii regali si-ar face griji, insa pe care noi nu le-am intelege

In timp ce ne spunem ca Kate si Wills este cel mai credibil cuplu regal, exista mai multe lucruri de care noi, cei obisnuiti nu avem habar.

Vietile lor sunt constranse de secole de traditie, de asteptari si de ceremonii oficiale. Imaginati-va ce inseamna acest lucru ca parinti, cate lucruri trebuie sa ii invatati pe copii dumneavoastra pentru a va asigura ca acestia se comporta ca niste printi si printese sub ochii lumii.

 

1) „Examenul” constant al mass-media

Imaginati-va ca trebuie sa afisati o privire sfanta si zambitoare pentru toate orele petrecute in public, chiar si atunci cand incercati sa va certati copii.

2) Ei nu isi pot intreba copiii daca vor ca sandvisurile lor sa fie taiate in patrate sau triunghiuri

Sotul reginei Victoria, printul Albert, a refuzat sa manance ceva in forma de sicriu, aaa ca a inceput traditia de rotunjire a colturilor tuturor sandvisurilor. Familia regala nu potate servi niciun fel de mancare cu colturi. Da, pe bune :).

3) Imaginea corporala si presiunile caselor de moda

Acestia trebuie sa lucreze zilnic pentru a fi cat mai in forma. Desigur, acestia au si ajutoare, antrenori personali, nutritionisti, stilisti.

4) Bullying la scoala

Mereu m-am intrebat despre copii regali ce merg la scoala, cu siguranta sunt copii carora li s-ar parea comic un mic ”bullying” asupra urmatorului rege al Angliei :).

5) Atunci cand bunica ta este Regina Angliei

Stiai ca nu ai voie sa-ti intorci spatele Reginei Angliei? si aparent, toata lumea trebuie sa stea in picioare atunci cand regina decide ca nu o dor picioarele. Ma intreb ce ar spune un copilas de 18 luni.

Sursa : essentialbaby.com.au

Poze: Alamy

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.